Band

Lars Boutrup

Orgel og keyboards

Har spillet orgel og keyboards i bands som Simcess, Sing Sing og Supernova. Spiller foruden Deep Purple Jam i bandet Juruda Music, Sonic Tool Box  og Lars Boutrup´s Music for Keyboards.

Søren Dall

Bas

Startede ud med at spille guitar som 13 årig. Fandt lykken efter mødet med bassen en kold og stormfuld vinterdag i 91. Spiller foruden Deep Purple Jam i bandet Shades & Peters og Juruda Music

Kim Hagemann

Trommer

Deep Purple Jams steady rock med et imponerende bagkatalog, der spænder fra Voxpop med Elisabeth, Second Hand Blues Band, Fat Rock, Dynamo, Switchblade etc. etc. etc. Antallet af livekoncerter Kim har spillet, tør ingen gætte på, men det er mange – rigtig mange!!!!

Jacob Rønne

Lead guitar

Fremragende teknik og dybfølt musikalitet… Jacob Rønne har som guitarist spillet i mange forskellige sammenhænge som ”Big Trouble”, ”Zauce”, ”Instant Coma”, ”Wellington Boots” ,  ” Juruda Music”  m.fl.

TBA

Vokal

Der er ny forsanger på vej i Deep Purple Jam – så stay tuned!!!! Vi garanterer, det bliver et brag af en sanger, der kan løfte det fede Deep Purple repetoire og fyre den max. af.

Foto: Esteban Herencia Bohn